ISO/TR 21380:2022
مواصفة قياسية دولية
الإصدار الحالي
·
اعتمدت بتاريخ
١١ أبريل ٢٠٢٢
·
Matcha tea — Definition and characteristics
ملفات الوثيقة ISO/TR 21380:2022
الإنجليزية
11 صفحات
الإصدار الحالي
72.78 USD
مجال الوثيقة ISO/TR 21380:2022
This document contains information regarding the tea cultivation, manufacture (including processing and grinding) and sensory analysis of the tea referred to as “matcha tea” in international trade.
It provides an internationally agreed definition of matcha tea based on the plant source, cultivation and production methods used. These are important for the physical, chemical and sensory characteristics of matcha tea.
It does not apply to flavoured matcha tea, blended matcha tea, or decaffeinated or soluble extracts of matcha tea.
NOTE Images of matcha tea and the tencha tea leaf are given in Annex A. Images of the cultivation and processing of the tencha tea leaf are given in Annex B.
الأكثر مبيعاً
GSO 150-2:2013
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
YSMO GSO 150-2:2020
GSO 150-2:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني :
فترات الصلاحية الاختيارية
GSO 2055-1:2015
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
YSMO GSO 150-1:2020
GSO 150-1:2013
لائحة فنية يمنية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الأول : فترات الصلاحية الإلزامية
اعتمدت مؤخراً
ISO/IEC 27019:2024
مواصفة قياسية دولية
Information security, cybersecurity and privacy protection — Information security controls for the energy utility industry
ISO/TS 6204:2024
مواصفة قياسية دولية
Health Informatics — Categorial structures for representation of Ayurvedic medicinal water — Decocting process in Ayurveda
ISO 3379:2024
مواصفة قياسية دولية
Leather — Determination of distension and strength of surface (ball burst method)
ISO 19403-4:2024
مواصفة قياسية دولية
Paints and varnishes — Wettability — Part 4: Determination of the polar and dispersive fractions of the surface tension of liquids from an interfacial tension